2020-06/baagegraeddfilhemsidan

Bjäre Båge Gräddfil & Lök

Näringsvärden per 100 g

Energivärde1837 kj/437 kcal
Fett13,7 g
Varav mättat fett1,0 g
Kolhydrater68 g
Varav sockerarter1,6 g
Protein8,0 g
Salt2,0 g
Fibrer4,7 g

Ingredienser

Svensk havre 60 %, majs 33 %, svensk rapsolja 4 %, salt, socker, lök, mjölksocker, surhetsreglerande medel, jästextrakt, krydda, vitlök, kryddextrakt (gurkmeja), arom, antioxidant

Råd för allergiker

Innehåller laktos och gluten

Storlek

100 g

Övrigt

Hälsofördelarna är flera; havrens nyttiga egenskaper sänker kolesterolvärdet och håller magen i trim. Dessutom är havre proteinrikt och innehåller många vitaminer och mineraler. Bjäre Båge är tillverkad på svensk havre vilket gör den mer fettsnål än vanliga ostbågar, men med samma krispighet och goda smak. För att Bjäre Båge ska smaka bäst förvara dem torrt, ej över normal rumstemperatur eller solljus.

Lämpliga för vegetarianer

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå